Vele handen maken licht werk
manueel verpakken

Heel wat gerenommeerde bedrijven doen beroep op ons voor het vakkundig verpakken van producten. Regelmatig worden verpakkingsopdrachten uitgevoerd voor ondernemingen die nieuwe producten op de markt brengen of die hulp van

buitenaf nodig hebben om hun productiepieken op te vangen. Naast het verpakken, monteren en/of assembleren we ook de goederen. Als extra zijn we tevens uitgerust voor het kleven van etiketten, een meerwaarde die voor onze klant kan tellen.

Als verpakkingsspecialist in (krimp)folie (bedrukt en onbedrukt), kunnen wij zowel gesloten als open (krimp)folieverpakkingen aanbieden. Door onze jarenlange technische ervaring staan wij onze klanten bij met het nodige advies, zodat steeds de beste keuze wordt gemaakt bij de verpakking en de afwerking . Zowel kleine als grotere opdrachten zijn voor ons geen probleem.

Verpakking
op maat
(krimp)folieverpakken
Uitzonderlijk in de sector
afvullen vloeistoffen en poeders

Gedoseerd verpakken is een vak apart, daarom is Gandae een van de enige in de sector die deze activiteit aanbiedt. We zijn machinaal uitgerust om zowel vloeistoffen als poeders met verschillende doseringen te verwerken.

Zo kunnen we vloeistoffen afvullen in flessen (100 ml tot 2 liter), bidons (5 liter tot 25 liter) en pouches, de poeders worden verpakt in dozen of zakken van 100 gr tot 25 kg.

Gespecialiseerd
in laminaat
en LVT
staalwaaiers maken

Door de inhouse samenwerking met Unilin Flooring – Quick Step sinds 1998, hebben wij een uitzonderlijke expertise opgebouwd in het bewerken van laminaat en LVT (luxery vinyl tyles). Wij zijn uitgerust om zowel manueel als machinaal  staalwaaiers aan te maken. Ook andere laminaat en LVT producenten hebben daardoor hun weg naar Gandae gevonden.

De voorbije jaren ontwikkelden wij een uitgebreide expertise in het sleeven van flessen en flacons. Deze specifieke activiteit groeide uit tot een succesvol onderdeel van ons reeds uitgebreide aanbod. Van technisch advies bij de ontwikkeling tot kwalitatief eindproduct: met deze groeiende activiteit is Gandae een unieke partner op de markt.

Unieke
expertise
sleeven van flessen
en flacons
Onze ervaring bij u
op de werkvloer

Een minimum aan logistiek, maximale tijdwinst, een aanzienlijke kostenbesparing en meer rechtstreekse controle. Onze werknemers worden voor een korte of lange periode geïntegreerd in uw productieproces.

Onder begeleiding van onze werkleiders werken zij bij u op de werkvloer. Voor elke opdracht krijgen zij een specifieke training, zodat ze weten wat van hen verwacht wordt.